Άρθρο 81: Τήρηση ειδικών λογαριασμών από Α.Α.Ε. και Τ.Α.Α.

1.   Οι Α.Α.Ε. και τα Τ.Α.Α. έχουν την υποχρέωση να τηρούν σε αναγνωρισμένη και νόμιμα λειτουργούσα στην Ελλάδα τράπεζα, λογαριασμό κίνησης, μέσω του οποίου, με την επιφύλαξη της παραγράφου 4 του παρόντος, διενεργούνται κατ’ αποκλειστικότητα οι καταβολές των πάσης φύσεως εσόδων και εξόδων τους.

(Τροποποιήθηκε ως άνω με το άρθρο 27 παρ. 1 Ν. 3057/2002)

2.  Οι Α Α.Ε. και τα Τ.Α.Α. έχουν την υποχρέωση να χορηγούν αντίγραφο της κίνησης του παραπάνω λογαριασμού που εκδίδεται από την Τράπεζα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό στοιχείο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  και στη Γ.Γ.Α., όταν αυτά ζητηθούν.

(Τροποποιήθηκε ως άνω με το άρθρο 27 παρ. 2 Ν. 3057/2002)

3.  Η άρνηση χορήγησης των στοιχείων της προηγούμενης παραγράφου συνεπάγεται, για όσο χρόνο διαρκεί η άρνηση αυτή, την επιβολή προστίμου από πεντακόσιες χιλιάδες (500 000) έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) δραχμές για κάθε αγώνα πρωταθλήματος.

4.   Η πληρωμή των εξόδων διενεργείται με επιταγή. Επιτρέπεται η τήρηση λογαριασμού εκτός Τραπέζης με ανώτατο όριο το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000 000) δραχμών σε μηνιαία βάση. Από το λογαριασμό αυτόν αντιμετωπίζονται πληρωμές μόνο για δαπάνες τρεχούσης φύσεως.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s