Άρθρο 37Β: Ίδρυση νομικού προσώπου με την επωνυμία «Παρατηρητήριο για τη γυναίκα, τον αθλητισμό και τη φυσική αγωγή υπό την αιγίδα της UNESCO» (Το Άρθρο δεύτερο Ν.3776/2009, ΦΕΚ 126/Α/2009, προστίθεται στη θέση αυτή ως άρθρο 37Β με ευθύνη του συγγραφέα για την πληρότητα της έκδοσης)

Άρθρο δεύτερο

       Ιδρύεται νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με έδρα την Αθήνα και την επωνυμία «Παρατηρητήριο για την γυναίκα, τον αθλητισμό και την φυσική αγωγή υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ» και σκοπούς όσους περιλαμβάνονται στο άρθρο VII της παρούσας Συμφωνίας (Εφεξής «Το Παρατηρητήριο»). Το Παρατηρητήριο υποστηρίζεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού όπου και θα έχει την έδρα του. Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και του κατά περίπτωση συναρμόδιου Υπουργού ρυθμίζονται όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση, διοίκηση την άσκηση και κατανομή αρμοδιοτήτων, τον τρόπο κάλυψης των θέσεων, τη διάρθρωση των υπηρεσιών, την υπηρεσιακή κατάσταση και κάθε άλλο σχετικό θέμα σύμφωνα με όσα ορίζονται στη Συμφωνία.

       Η ισχύς του παρόντος νόμου ισχύει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και της Συμφωνίας που κυρώνεται από την πλήρωση των προϋποθέσεων του άρθρου XVII αυτής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s